Militair ambtenarenrecht

 

Binnen het militair ambtenarenrecht staat de rechtspositie van de Nederlandse militair centraal. Het gaat dan om rechten (en plichten) die u hebt betreffende bijvoorbeeld uw aanstelling, functietoewijzing en bevordering, beoordeling, schorsing en ontslag, of financiële onderwerpen zoals het verkrijgen van een vergoeding voor bovenmaatse kleding.

Hebt u als militair behoefte aan advies dan wel bijstand in een bezwaarzaak, beroepszaak, of hoger beroep betreffende uw aanstelling, functietoewijzing en bevordering, beoordeling, schorsing en ontslag, of uw financiële rechtspositie ? Wij kunnen u zowel adviseren als bijstaan in het proces!

Bent u militair en ontving u van uw werkgever een besluit dat uw rechtspositie raakt, of hebt u behoefte aan juridisch advies over een kwestie betreffende uw rechtspositie? Aarzel ook dan niet om ons in te schakelen.

Bent u militair en kiest u bij voorkeur voor inschakeling van een advocaat met een militaire achtergrond? Wij zijn specialist op het gebied van militair recht, te weten het militair strafrecht, militair tuchtrecht en het militair ambtenarenrecht. Mr. P.A. (Peter) van Dokkum heeft jarenlange ervaring als beroepsmilitair en als raadsman bij de vakbond. Mr. J.S (Judith) Dijkstra was een aantal jaren beroepsmilitair alsmede een aantal jaren reserve militair. Beiden zijn zodoende een ruime ervaring op het gebied van het militair ambtenarenrecht en zijn bovendien  inge’burger’d in het militaire wereldje.

Militairen kunnen bij ons terecht voor informatie, advies, begeleiding en, indien nodig, bijstand in een procedure. Wij zullen u adequaat en op integere wijze adviseren en deskundig voor u optreden. Wij kijken naar zowel juridische als praktische oplossingen, waarbij uw belangen steeds centraal staan.

Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.