Route

Ons kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Molstraat 11 in het centrum van Den Haag, te weten in de Chinese buurt, nabij de Bijenkorf. De Nieuwe Molstraat is een straat die ligt tussen de mogelijk beter bekende Wagenstraat en Paviljoensgracht.

Ons kantoor is dan ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Vanaf HTM tramhaltes Spui, Bierkade en Grote Markt bevindt ons kantoor zich op niet meer dan 5 minuten loopafstand. 

Komt u met de trein? In 15 minuten wandelt u vanaf het station Den Haag Centraal naar ons kantoor. U loopt dan richting Centrum. Vanaf het station steekt u over op de Rijnstraat en loopt u de Turfmarkt in. Deze loopt u helemaal uit tot u op het Spuiplein komt. U steekt het Spuiplein over en loopt dan de Sint Jacobstraat in (aan de linkerzijde van de Nieuwe Kerk). U loopt rechtdoor tot u in de Wagenstraat uitkomt. U gaat dan linksaf en dan direct rechtsaf en arriveert in de Nieuwe Molstraat. Ons kantoor bevindt zich dan aan de rechterzijde. 

Ook kunt u vanaf dat station met de tram of Randstadrail naar halte Spui of Grote Markt. Een wandeling van het station Den Haag Hollands Spoor duurt niet langer dan 10 minuten. U loopt de stationsweg in en loopt deze helemaal uit waarna de stationsweg overgaat in de Wagenstraat; vanuit de Wagenstraat bevindt de Nieuwe Molstraat zich dan de eerste zijstraat aan uw linkerzijde.    

Komt u met de auto? U kunt in het centrum nabij ons kantoor betaald parkeren (in een parkeergarage dan wel in één van de in de omgeving liggende straten). Vanaf de A12 (Utrechtse baan) kunt u afrit 2 nemen. U gaat bij het eerste stoplicht linksaf en rijdt rechtdoor (u passeert de bovenzijde van het Centraal Station alwaar de bussen vertrekken). Bij het derde stoplicht bevindt u zich op de kruising van het Spui en de Amsterdamse Veerkade. U rijdt daar rechtdoor. Aan uw rechterzijde bevindt zich een parkeergarage. Rijdt u rechtdoor, dan komt u op de Stille Veerkade die uitkomt op de Paviljoensgracht. Onder meer in die straten kan tegen betaling worden geparkeerd.

 


Grotere kaart weergeven